Hajupaja

39,00 

Hajupajassa koira pääsee nuuhkuttelemaan erilaisien pisteiden avulla!

Hajupajan ideana on virikkeistää koiraa eli lisätä koiran hyvinvointia ja mukavaa tekemistä nenää käyttäen. Tänne ei vaadita pohjataitoja ja hajupaja sopii jokaiselle pennusta senioriin! Tarkoituksena on pitää hauskaa koiran kanssa ja vahvistaa yhteistä tekemistä!

Treenit toteutetaan 4 koirakon ryhmässä, jossa porukka jaetaan vielä kahtia. Tunti sopii siis myös reaktiivisemmille koirille!

Hajupajan meille tulee pitämään Haunpaikan Terhi Jyllilä. Terhi on rautainen ammattilainen hajujutuissa! Terhi on eläintenkouluttajana (EAT) erikoistunut juurikin hajutyöskentelyyn. Lisää Terhistä voit lukea täältä!

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun!

Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle.

Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa nuuhkuttelemaan!